Sz-L Bau prospektus   PDF (1.2MB)
  • 2011 november 07. 16:27
    Megújult a sümegi városközpont

    Ünnepélyes városi rendezvény keretében adták át Sümegen 2011. október 23-án a közelmúltban megújult belvárosi szakaszt, melynek kivitelezését az Sz-L Bau Kft. végezte. Cégünk több dolgozója a rendezvény keretében elismerésben részesült a „Sümeg belváros rehabilitáció I. ütem” elnevezésű projekt megvalósulásában való részvételéért, szakértő munkájáért.
    A munkálatok célja a sümegi városközpont átépítése volt, melynek keretében megújulhatott a Kossuth utca burkolata, a járda, megoldódott a csapadékvíz elvezetés problémája, megnövekedett a zöldterületek nagysága, barokk stílusú utcabútorok és kerékpártároló kerültek elhelyezésre. A fejlesztés mindösszesen 5688 m2 területet foglalt magában.
    Az Sz-L Bau Kft.-t örömmel tölti el, hogy a Püspöki Palota és a vár felújításában való munkája után, ennek a projektnek a kivitelezése során is hozzájárulhatott Sümeg városának folyamatos fejlődéséhez, megszépüléséhez.  SZ-L Bau Kft.

E-mail:
Székhely: 8300 Tapolca, Gyulakeszi út 8.

Telefon: 87/411-954 | Fax: 87/510-953
Cégismertetől Elérhetőségeinkl Gépparkl Folyamatban lévő projektekl Állásajánlatokl Tevékenységeinkl Referenciáinkl Partnerekl Hírek, aktualitások

Adatvédeleml Impresszum
WebsharkCopyright 2006 Sz-L Bau Építőipari és Kereskedelmi Kft.
Nemzeti Fejlesztési Terv ESZA - Európai Szociális Alap