Sz-L Bau prospektus   PDF (1.2MB)
 • 2014 április 23. 15:06
  Telephely bővítése és modernizációja

  Az SZ-L BAU Kft. 80 millió forint uniós támogatást nyert a Telephelyfejlesztés című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv, Közép-Dunántúli Operatív Programja keretében.

  A tapolcai székhelyű SZ-L BAU Kft. 1997-ben alakult, építőipari kivitelezéssel foglalkozó vállalkozás, mely évente mintegy 85-100 főnek biztosít állandó, stabil munkahelyet és alvállalkozóit is figyelembe véve 350-400 embernek biztos megélhetést, így a környék egyik legnagyobb, állandó munkát biztosító foglalkoztatója.

  A 162 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházás során egy 571,6 m2 nettó alapterületű új épület építése, továbbá a meglévő épület belső átalakítása valósult meg.
  A bővítés, a műhelyek kialakítása lehetővé teszik a tevékenység hatékonyabb műszaki előkészítését, az irányítást és kivitelezést végző személyi állomány munkáját, továbbá hozzájárul a meglévő munkahelyek megtartásához, újak létesítéséhez.

  A fejlesztési döntésünknél- a környék egyik legtöbb embert foglalkoztató cégeként - fontosnak tartottuk azt, hogy a munkatársaink a kor követelményinek megfelelő színvonalon folytathassák tevékenységüket, végezhessék munkájukat. Az elkészült infrastrukturális háttér lehetővé teszi, hogy a cég a változó igényekhez, körülményekhez alkalmazkodva, továbbra is a régión belüli szakemberek folyamatos, megbízható, állandó foglalkoztatását tekinthesse legfontosabb céljának.  SZ-L Bau Kft.

E-mail:
Székhely: 8300 Tapolca, Gyulakeszi út 8.

Telefon: 87/411-954 | Fax: 87/510-953
Cégismertetől Elérhetőségeinkl Gépparkl Folyamatban lévő projektekl Állásajánlatokl Tevékenységeinkl Referenciáinkl Partnerekl Hírek, aktualitások

Adatvédeleml Impresszum
WebsharkCopyright 2006 Sz-L Bau Építőipari és Kereskedelmi Kft.
Nemzeti Fejlesztési Terv ESZA - Európai Szociális Alap