Sz-L Bau prospektus   PDF (1.2MB)
 • 2014 szeptember 13. 08:20
  Sz-L Bau Családi- és Egészségnap 2014

  Idén is megrendezésre került a sport- és az egészséges életmód jegyében, a hagyományos Sz-L Bau Családi Nap, szeptember 13-án, szombaton a tapolcai Csermák József Rendezvénycsarnokban.
  Az eredetileg szabadtérre tervezett programot az időjárás viszontagságai miatt rövid időn belül, de hatékonyan és rugalmasan sikerült az új színtérre áthelyezni.
  A megnyitón Szencz Lajos ügyvezető igazgató köszöntötte a vendégeket; kívánt jó szórakozást egész napra, valamint további sikeres együttműködést a jövőre nézve is.
  Reggeli után kezdetét vette a főzőverseny, az épület előtti fedett részen, ahol a csapatok több órányi szorgalmas munka után kínálták ebédre az ízletes, bográcsban készült ételeket.
  A rendezvény a sport-és az egészséges életmód jegyében telt. Az egész napos kispályás labdarúgáson kívül különféle sportokban, többek között kosárlabdadobásban is kipróbálhatták magukat a résztvevők. Az ügyességi, illetve sportversenyek minden korosztályt egyaránt megmozgattak.
  A gyerekek egész nap élvezhették az ugrálóvárat, csúszdát, trambulint, sőt, még Lufibohóc is eljött, hogy a kedvükben járjon. A felnőttek nagy örömére a nap meglepetés vendége, Benk Dénes volt, a hazai stand-up comedy egyik nagyágyúja.
  Vacsora előtt került sor a sorsolásra. A gyermektombola fődíját egy kolléga vihette haza, akinek gyermeke egy papagáj szerencsés gazdája lett. A felnőtt tombola legértékesebb díját szintén egy munkatárs zsebelhette be, aki másodmagával tetszőleges időpontban, illetve helyen tölthet el egy hosszúhétvégét.
  Mind a szervezők, mind a résztvevők egyetértettek abban, hogy a nap folyamán a jókedv, valamint a szórakozás kapta a főszerepet.


  SZ-L Bau Kft.

E-mail:
Székhely: 8300 Tapolca, Gyulakeszi út 8.

Telefon: 87/411-954 | Fax: 87/510-953
Cégismertetől Elérhetőségeinkl Gépparkl Folyamatban lévő projektekl Állásajánlatokl Tevékenységeinkl Referenciáinkl Partnerekl Hírek, aktualitások

Adatvédeleml Impresszum
WebsharkCopyright 2006 Sz-L Bau Építőipari és Kereskedelmi Kft.
Nemzeti Fejlesztési Terv ESZA - Európai Szociális Alap